nedelja, 8. februar 2009

Uspeh št.1

Ne morem verjeti, da je teden naokoli. Kot bi mignil in nedelja je zopet tu. Tokrat je dežavna nedelja.


Uspeh št.1! Se sprašujete zakaj? Z veseljem vam povem. Se še spomnite (tisti, ki spremljate moj blog), da sem v začetku tedna napisala nekaj ciljev, ki naj bi jih dosegla do (današnje) nedelje? Ja lahko se pohvalim, da je cilj dosežen. Glavni cilj je dosežen. V deževno nedeljo sem stopila z enim kilogramom manj in občutek je fenomenalen. Ne vem zakaj ne bi vztrajala, ko pa se tako dobro počutim? Res, da se morem tudi žrtvovati, biti disciplinirana, matrati, ampak je kasneje ves trud poplačan z odličnim občutkom, večjo samozavest, dobro voljo, uspešnostjo in še kaj bi se našlo.


Moram priznati, da nisem dosegla cilja glede enournega švicanja, saj tega nisem izvedla trikrat na teden. Zato bo to ponovni cilja za ta teden.


Postavila pa sem si še bolj drzni cilj, in sicer, da izgubim od 4-5 kilogramov do 21.03.2009, saj takrat sva z dragim vabljena na poroko, kje tudi plešem/nastopam. Ne bi bilo slabo, da bi se v svoji koži super počutila.


Ta cilj bom dosegla, če ne bom uživala sladkarij, pila sokov, jedla vsaj pet obrokov na dan (manših, seveda), trikrat na teden švicala in pila dosti navadne vode.


Pa, saj se ne sliši tako grozno, ali pač?

Ni komentarjev:

Objavite komentar