četrtek, 29. januar 2009

Snegec!


Jutro...


Ponovno šok.

Takoj, ko se zbudim pogledam skoz okno in ugotovim, da moram preskočiti zajtrk, saj moram kidat sneg. Ja.

Spet en velik kup snega, pa še kar je snežilo. Moj beetlček je bil spet toliko zasnežen, da so se vidle samo gume.

Prihitim ven, kjer na hitro, z metlo očistim avto (saj veste, če ne, pa kazen), nato pa z lopato tečem k cesti, kjer moram očistiti zrinjen sneg, ki nam ga podarijo prijazni gospodje s plugom.

Ko končam, skočim v avto in se odpeljem v službo.


Zraven pa še prilagam sliko, kje si lahko vsaj malo predstavljate ta zasneženi kraj.

sreda, 28. januar 2009

Zima bela


Ljudje moji, vi sploh ne veste kako lepo je pri nas v hribih.




Včeraj popoldne sem komaj prilezla domov, saj je bilo cestišče popolnoma belo. Ampak, ko sem prišla na cilj, sem takoj skočila v smučarski kombinizon in poprijela za lopato.
Moram vam priznati, da je bilo sanjsko, nepozabno. Poleg tega, da je bilo vse okoli mene popolnoma belo, je nebo še vedno vztrajalo in nad nas pošiljalo velike, bele snežinke.


In, kaj je temu vzdušju naredilo piko na i? Moj rjavi, kosmati prijatelj, Žak. Ko bi vi videli kaj pomeni veselje na snegu. Takšno nepopisno veselje lahko vidiš samo pri Žaku.
Pa da povem, še kar sneži!








Pogum!

To je dan D zame, glede ustanovitve svojega bloga. Nikoli si ne bi mislila, da jaz kaj takega storila pa, kot vidimo... osebna spletna stran je tu.

V prihodnjih mesecih pa bomo videli kako bo ta spletna stran uspešna.




Da vam na kratko opišem, zakaj sem se sploh odločila, da ustvarim svoj javni dnevnik. Kot prvo me je spodbudilo to, da imam svojo boljšo polovico v Ljubljani in tako meni, doma, ostaja nekaj prostega časa za pisanje dnevnika. Saj veste kako je, ženske pač rade govorimo. Druga stvar, ki me je spodbudila pa je moje neuspešno hujšanje. Odločila sem se, da javno predstavim začarani cikel hujšanja, ki se bo leta 2009 čudežno končal in vi boste temu priča. Pa, mogoče se še najde kakšna ženska, ki se bo našla v mojih težavah in mogoče se bo našlo nekaj žensk, ki mi bo znalo pomagati, mi svetovati.



Tisti, ki se naključno najde na moji spletni strani, mu želim veliko užitkov pri branju mojih zgodbic.