nedelja, 12. april 2009

London, 3 dan,

Bok,



zadnje javljanje iz Clink hostla:



po komaj treh urah spanja sma ponovno polne energije stopile v nov dan za raziskovanje Londona. Najprej sma se odpravile na ogled Buchinghamske palace. Ej strai pa kolk je blo folka. Tam ene 5 al pa 10 tisoc, raj je raj na rock Otoccu......... Ne, ne, ne gremo nazaj k palaci :). Dve uri pred menjavo straze vse prve vrste ze zasedene. Kljub gneci smo dobile super pozicijo, kjer nisva gledale menjavo straze ampak policiste pri razporejanju folka. Ugotovile smo kdo hlace nosi v Londonu - ZENSKE. Bogi policistek se je dolgo casa trudil da bi folk spravil za ograjo pa mu ni in ni uspelo, pride zenska in rece: "you can't stand here, go back now". In tako v nekaj sekundah vsi stojijo za ograjo.



Sledijo ogledi: Bond Street, eno palaco od bivse Diane, en kup vrtov pa parkov - matr so veliki.



Odpravimo se v Londonski center zabave. Stopimo v sedmo nadstropje in vidimo en kup folka, ki zapravljajo denar na raznih igralnih avtomatih: stelanje, golf, kosarka, ..... Na koncu tega nadstropja vidimo plesni avtomat. In tako celo uro zapravljama denar na tem avtomatu.



Sredi zime se midve talentke odlocima za Hop on, hop off bus tour (tisti rdeci busi brez strehe). To je predstavlja dve uri mrzlega vetra v laseh in solzice v oceh. Ampak bilo je super.



Nato se odpravimo v kitajsko cetrt na pozno kosilo ali bolje receno vecerjo, saj je bila ura ze 18:00. Po vecerji se odpravimo na sprehod po Piccadellyu in cez cas zacnema z iskanjem najine avtobusne postaje. Znajdema se v majhni neznani ulici in zagledama samopostrezno kitajsko restavracijo, kjer hrana potuje po tekocem traku. To je restavracija v katero sva zeleli iti na vecerjo pa se nama je zdela predalec. Ko zagledava tekoci trak padema v velik smeh.

Zdej se nama ne da vec pisat ker greva na zur.

Se vidimo jutri, pa-pa

Ni komentarjev:

Objavite komentar