sobota, 11. april 2009

London, 2.dan

Spet medve, londoncanke!!!

Norisnica!!!!

Vrjeli ali ne vstale ob 7.00 zjutraj. Se umile, sle na zajterk, ki je bil odlicen. Moramo priznati, da je kar veliko izbire, se nimamo za pritozevat.

Ze pred odprtjem Madame Tussauds je bila vrsta za vstop dolga cca 400m. Ja res je. Muzej je izpolnil vsa najina pricakovanja. Super smo se imele. Samo malo smo razocarane, ker Sabastjana Cavaza se vedno ni med njimi. :-( Obcasno sva se obnasali kot mali otroci. Pa saj nas nobeden ni poznal. Kos sva izopile iz muzeja se je cakalna vrsta povecala na dober kilometer. Ampak nic zato, to je London.

Kot, da ze nimamo dosti hoje, vsa se odlocili, da se sprehodiva po Regent's Parku, kjer sva se odlocili, da poisceva opice (baje da se sprehajajo tudi one), vendar se to ni zgodilo, nama je pa pot preckala samo veverica. Aja, sprehajali sva se kar uro in pol.

Na poti do Westministerske opatije sva srecala nenormalno veliko stevilo policistev, zaprte ceste, zaprte linije podzemne zeleznice in ko prideva "izpod zemlje" uzrema nenormalno veliko stevilo indijcev, ki se ravno danes odlocijo za proteste pred parlamentom. Zaradi varnosti smo se odlocile, da jo raje popihamo na drugo stran mesta.

Potem so se vrstili razni ogledi.

Ob kosilu smo se odlocile da obiscemo Covent Garden. To je zelela usoda. Zakaj?
Tu je prisotna ulicna zabava, zelo zivahno mesto. Nehote zagledava teater. Musical, ki je bil na sporedu nama ni najbolje ustrezal, sva pa zagledali, da se v enem izmed teatrov vrti musical Dirty dancing. Najprej sva mislila, da je ta teater na drugem koncu mesta ampak nama je prijazna gospa povedala da se ta teater nahaja za vogalom.
Prideva do teatra, vrsta. Nic novega. Pridno cakava. Po nekaj minutah stopiva pred okence s kartami in nam prijazni fant pove, da ima le dve karti se na razpolago. Slaba stran je ta, da sta sedeza nekoliko locena, vendar v isti vrsti. Aja, pa najboljsa pozicija. Z Urso se spogledava in karte so ze bile v najinih rokah.
Enkraten musical!!! Kaksni glasovi, kaksne koreografije, kaksna scena, pa da o igrlcih sploh ne govoriva. Smo totalno brez komentarjev.

Jutri je nov dan.
Jupi!!

1 komentar:

  1. Helouuuuu!
    Ja, jaz sem tudi še pokonci, samo ne iz tako lepih razlogov kot vidve :(.
    Pridna, ker tako lepo pišeš blog.
    No, te beremo še jutri! Pa čimveč stvari poslikat!

    OdgovoriIzbriši