petek, 10. april 2009

London, 1.dan

HHHeeeeejjjjjjjjjj!!!

Javljamo se iz Londona. Tukaj je ura 01.10h. Ja res, sele sedaj smo prispele v host in ze smo na racunalniku, kjer vam pisemmo, da v am povemo kaj vse se je danes zgodilo.

Kot prvo moramo povedati, da smo me ene Jackice, ki se totalno znajdemo v Londonu. Ampak res. Podzemne smo cist "pokopcale", pa tudi buse. Full fajn.

Danes nama je uspelo videt London Eye, seveda smo cakale malo manj kot eno uro, ampak kot je bilo vieti, je to nekaj povsem obicajnega v Londonu, se je zgodba ponovila tudi v London Aquariumu. se malo dlje smo cakale, amapk se je popolnoma splacalo. kaksni akvariji in morski psi, ribice, vse kar ti srce poyeli.
Vreme je bilo tko tko. Malo je dezevalo pa malo tudi ne. Ampak hvala bogu za palerine.

Za kosilo in vecerjo sva si kupili hod dog z ulice, ki pa ni nic posebnega. Bolj ali manj je zelo 'plasticen'.

Potem sva se ponovno odpravili na podzemno in obiskali muzej Belive it or not. Tuakj je predstavljeni primeri iz Ginnesove knjige rekordov, res noro. Vidle smo najvecjega cloveka, najtezjega, pa mini cooper iz 1.000.000 Swarovskih kristalov (naravna velikost).

Za piko na i, pa sva si ogledali musical Triller live od Michaela Jacksona. Noro, noro dobra predstava. Smo imela pa zopet nekoliko srece. Nehote smo zxagledale teater, vprasale za musical Triller in cez nekaj minut ze sedele na najboljsih sedezih (zadnji dve prosti mesti) Lyric Theatre.
To je bil najboljsi musical do se daj videnega. Ampak bomo vidli kaj bo jutri ko ponovno obisceva theater.

V glavnem imamo se fajn, nogice nas bolijo, ampak pred spanjem se skociva na cocteil v host bar. Mamo neko akcijo, pa se dober je.

Jutri se javimo ob podobnem casu, ce nam bo uspelo.

Aja, slik pa ne moreva nalozit ker ne gre. Pokazeva vse slike ko prideva v Krsko.

Pridni bodite. Medev bova.

Lepi pozdravi od
Urse in Mateje

Ni komentarjev:

Objavite komentar